Producten

Hoefman Bloo'm

Freilandrozen, Snijbloemen & Snijheesters

voor de volle 100 %, seizoensproducten

In het bovenstaande menu vind u een beschrijving van de snijbloemen en snijheesters die geteeld worden, met interresante weetjes en links.

 

De diversiteit van gewassen die geteeld worden, maakt het voor ons en de klant afwisselend door het seizoen heen.

 

We streven ernaar om van eind april t/m eind december een breed assortiment producten aan de veiling te hebben.

 

 

Freilandroos Red Shake Freelander Hoefman Bloo'm

Kwaliteit

Kwaliteit staat voorop, stelen moeten direct in een boeket of bloemwerk verwerkt kunnen worden.

 

De bloem en bes takken zijn uniform gesorteerd in lengte, zwaarte en het blad, bloem en bes zijn zuiver.

 

Het snijden, sorteren en veiling klaar maken wordt voornamelijk met de hand gedaan. Elke steel is persoonlijk gecontroleerd voordat deze in het veilingfust beland.

 

De stelen van een rozenbottel bijv. zijn standaard ontdoornt tot aan de kruin.

Bloem of bestakken die gevoelig zijn worden gehoest zodat ze tijdens transport naar, op en van de veiling zo min mogelijk beschadigen.

Houdbaarheid

De belangrijkste voorwaarde van een snijbloem of snijheester dat het een lange houdbaarheid heeft. Doormiddel van tijdstip van oogsten, aandacht voor bewaring tot verwerking en opslag tot transport (koelcel) de producten zo vers mogelijk te houden. Hierdoor blijven de snijbloemen en heesters lang houdbaar zodat de consument er zo lang mogelijk van kan blijven genieten.

Productfoto

 

Sinds juli 2012 is Hoefman Bloo'm als èèn van de eersten op Plantion begonnen met het maken van profesionele productfoto's in eigen fotostudio. Hiermee wordt de koper een eerlijk beeld gegeven van wat ze kopen of denken te kopen via Kopen Op Afstand.

Product informatie

 

Via het EAB programma wordt zoveel mogelijk sorterings kenmerken mee als mogeljk meegegeven. Hierdoor kan de koper, en met name voor de KOA koper een beter beeld verkregen worden welk product hij koopt.